Skip to content
LOGO-OsteoH-1920

 

Voor afspraken kunt u op werkdagen bellen tussen 09.00 en 17.00 uur met +31 (0)20 723 5174 . Tijden consulten kunnen wij de telefoon niet opnemen. U kunt inspreken of een e-mail sturen naar info@osteopathieherengracht.nl

Afspraak Maken? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

logo-Osteo-lblauw staand

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Route Beschrijving

 

Openbaar vervoer
Trams 13, 17, 14 – halte Westermarkt
Bussen 170, 172, 174 – halte Westermarkt
Trams 1, 2, 5 – halte Spui of Koningsplein

Parkeren
Parkeren aan de Herengracht kan soms moeilijk zijn. Mocht u geen parkeerplaats vinden, is het mogelijk om bij de Q-Park garage te parkeren aan de Marnixtraat (Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam), het is dan ongeveer 10 minuten wandelen naar de praktijk.

logo Osteo lblauw links
blokken-balk-1920px
pasfotovalerie

Ons team: osteopathie

 

Valérie Groeneweg

Ik ben afgestudeerd in 2007 na een 6-jarige opleiding in Parijs, aan de Ecole Supérieure d’Ostéopathie. Tot 2008 heb ik in Frankrijk gewerkt en ben sindsdien in Nederland werkzaam in diverse praktijken. Per januari 2015 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in het centrum van Amsterdam aan de Herengracht 318.

Naast het behandelen van volwassenen heb ik in de afgelopen jaren een specialisatie gevolgd in het behandelen van kinderen. Ik ben gediplomeerd kinderosteopaat, werk met veel passie met kinderen daar blijf ik in dit vakgebied mezelf constant opleiden.

 
 

Rutger Veneklaas

Sinds november 2018 is Rutger werkzaam als osteopaat in Amsterdam. Hiervoor heeft hij ruim zes jaar als osteopaat gewerkt in Groningen en Friesland.

Vanuit mijn interesse voor sport ben ik sinds mijn jeugd al geïnteresseerd in hoe je als mens je leven bewust, gezond, gelukkig en succesvol vorm kan geven. Vanuit die drive besloot ik fysiotherapie en osteopathie te gaan studeren. De osteopatische visie groeide tijdens de opleiding in Gent België uit tot een grote passie. Met name de oorzakelijke, grondige en totale aanpak in de osteopathie inspireerde mij. ‘Als osteopaat ben je in principe een detective die accuraat op zoek gaat naar de verschillende factoren die de emmer doen overlopen, de belastbaarheid verminderen, en klachten doen veroorzaken.’ Ieder mens is hierin uniek.

Ook is ieder mens complex, en wordt beïnvloed door tal van factoren. Ik ben overtuigd van een holistische en totale behandelstrategie. Om die reden heb ik tevens scholing gevolgd op het gebied van bewustzijn en voeding. Daarnaast integreer ik technieken en visies uit mijn tijd als fysiotherapeut en fitness instructeur. Ook vind ik een goede samenwerking met andere medici en paramedici belangrijk. Alles draait om het optimaliseren van uw gezondheid.

Samengevat zal ik altijd streven naar de meest effectieve behandelstrategie. Met als grondprincipes een veilige, oorzakelijke, grondige, deskundige en totale aanpak.

team
hand rug 800pix
herengracht grijs
blokken-balk-1920px
nl_NL_formalDutch